Over Raspberry PI

Raspberry Pi werd voor het erst op 10 januari 2012 gemaakt. De Raspberry PI is een soort minicomputer waarmee je verschillende dingen kan doen, zoals programmeren, maar ook dingen die een normale computer ook zou kunnen. Raspberry PI is makkelijk te gebruiken voor mensen die er al wat van weten, maar ook voor beginners. Je kan de Raspberry PI ook aansluiten aan een tv. De Raspberry PI heeft ook voldoende kracht om het internet te surfen.

 

Over Python

Bij het gebruiken van Python moest je veel diverse codes leren en uitvoeren, zo kreeg je ook verschillende uitkomsten en verschillende dingen die gebeurden als gevolg van deze codes. Python is ook een programmeertaal die makkelijk te gebruiken is en ook handig is voor beginners. Guido van Rossum heeft Python gemaakt samen met de Python gemeenschap.

 

Wat vond ik er van

Het was heel leuk om allemaal verschillende codes te schrijven en uit te voeren. Het was heel leuk om te zien wat er gebeurde als gevolg van het uitvoeren van deze codes. De codes waren moeilijk, maar door het te lezen van de site werd t makkelijker te begrijpen. Het was ook heel leuk wanneer een zoemer ging zoemen wanneer ik op een knop drukteen dat kwam allemaal vanwege de codes die we moesten schrijven