Hallo, ik ben Kewther Hamid. In dit verslag ga ik je vertellen wat we tijdens de les informatica hebben gedaan.

We moesten eerst een robot bouwen maar dat kunnen we natuurlijk niet zomaar uit het niets doen. Maar hoe moet dat nou? Ik ga je hier uitleggen hoe we dat deden.

We hadden een site gekregen van onze leraar ac-host.nl/I2/. We hadden ook een doos gekregen met alle benodigdheden , we bouwden onze robot met z’n tweeën.(Amira El Saleh). We deden alles stap voor stap maar toen we klaar waren begon het moeilijke deel ”het programmeren”.  Ik weet niet meer alle opdrachten op een rijtje maar ik ga kort samenvatten hoe we dat deden (je ziet dat ik een paar van de opdrachten heb geupload). Op de robot is een speciale input voor de kabel, we kregen een site waar we verschillende mogelijkheden hadden een programma om de robot te laten draaien, vooruitgaan etc. Toen we klaar waren om de robot te programmeren gingen we hem testen als hij niet deed wat we wilden programmeerden deden we het gewoon opnieuw. De leraar maakte de opdrachten steeds moeilijker en moeilijker zo bleef het tenminste wel een uitdaging voor ons.Ik zelf vond de robotopdracht niet zo leuk, omdat ik daar niet van hou. Maar dat ligt gewoon aan mij, het is niet mijn ding. Dit was mijn verslag hopelijk weten jullie nu het het ging.

< Making of

Categorieën: Posts

2 reacties

Tering · december 1, 2018 op 9:56 am

Nahw zeg hey, wat een mooie website jeejtje seg hey. Nou een pluimpje is hartstikke verdiend. Ik ben ook gelyk je eerste fen, dus ik kijk er naar uit naar je nieuwe posts!!

    Kewther Hamid · december 5, 2018 op 9:20 am

    Dank je wel wanneer we onze nieuwe opdracht krijgen komt er een nieuwe verslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *