Hallo, mijn naam is Sarah Alzubaidi! // welkom op mijn website

1ste periode

Mijn opdracht

Voor onze eerste opdracht moesten we een website maken voor het onderwerp die je van de docent kreeg. Mijn onderwerp ging over een Volley Ball vereniging. Met behulp van IBM Notes een informatiesysteem voor een Volley Ball vereniging kan je de ledenadministratie invoeren, om zo een duidelijk overzicht er van te krijgen. Het systeem heeft een startformulier. Dit is een formulier waarop wordt aangegeven van welke organisatie deze software is. Na het aanklikken van dit scherm of aanklikken van een knop kom je op een formulier met knoppen. Met deze knoppen kun je naar de diverse vervolgschermen.

Startformulier

Het systeem heeft een startformulier. Dit is een formulier waarop wordt aangegeven van welke organisatie deze software is. Na het aanklikken van dit scherm of aanklikken van een knop kom je op een formulier met knoppen. Met deze knoppen kun je naar de diverse vervolgschermen.

Ledenformulier

Er is een ledenformulier waar, buiten de naw-gegevens, ook andere relevante ledengegevens kunnen worden ingegeven/gewijzigd. Je moest minimaal 5 relevante gegevens bedenken. Daarna moest je er voor zorgen dat er ook een keuzenlijst met een invoervak is voor de leden. De keuzelijst moest gekoppeld zijn aan een tabel met soorten leden. Zelf moest je verder minimaal 4 soorten bedenken.