Gamedesign 

In het begin van periode 3 zijn wij begonnen met de eerste stappen van onze eigen spel. Toen ik dit hoorde had ik hier hoge verwachtingen van. Ik dacht aan verschillende spelletjes, zoals Mario run. Zelf wist ik ook dat een spel als Mario, een heel moeilijk spel is om te maken. Maar ik had in het begin goede plannen. En ik had echt de motivatie om een site te maken. 

In periode 3 konden wij helaas maar weini doen. We wouden natuurlijk zoveel mogelijk onz game afmaken, maar dat lukte niet. We hadden niet genoeg tijd, er vielen veel lessen uit en sowieso is periode 3 gewoon heel kort. Daarom hebben wij samen met ons docent besloten, dat wij een mini game maken om kennis te maken met het programma. We hebben een spel moeten maken met een aantal voorwerpen die we eerst moesten downloaden. We downloadde de afbeeldingen en leerden hoe we dit moesten combineren tot een spel. Dit deden we op het programma, gamemaker studio. Hiervoor hadden we 5 filmpjes gekregen die wij moesten navolgen, waarna onze docent het gaat nakijken voor ons. 

Ik hoop zelf dat we doorgaan in de vijfde klas met het maken van een spel. Onze docent zei namelij dat als we het niet afkregen dat we het volgende schooljaar gewoon verder  gaan. Naast het werken aan de game gingen we ook een slideshow in onze site zetten. gamemaker