Home

Welkom op mijn website. Hier vind je wat we allemaal tijdens Informatica doen.

Een homepage-sectie

Dit is een voorbeeld van een homepage-sectie. Homepage-secties kunnen elke pagina zijn behalve de homepage zelf, inclusief de pagina die je meest recente berichten toont.

Over ons

Je bent misschien wel een kunstenaar die zichzelf en zijn werk hier wil voorstellen of misschien heb je een bedrijf met een missie om te beschrijven.

Blog

Logo Maken

Verslag Logo Mijn naam is Abdullah Taner en hierbij ga ik vertellen wat we allemaal tijdens¬† Logo Maken deden   Als eerst kwamen we binnen en deden onze computers aan zoals altijd. Daarna kregen we het opdracht om een eigen logo te maken voor ons website waarvoor we een cijfer gaan krijgen. Vervolgens startten we …

Verslag Domino Designer

Hallo mijn naam is Abdullah Taner en hierbij ga ik vertellen wat we allemaal bij het domino designen hebben gedaan en wat er leuk of niet leuk was. Als eerste les kwamen we binnen en gingen we gewoon een plek pakken en vervolgens gingen we zitten en omnze schriften pakken. Daarna vertelde onze docent Melchior …

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Contact

Dit is een pagina met wat contactinformatie, zoals een adres en een telefoonnummer. Je kunt ook met behulp van een plugin een contactformulier toevoegen.