Verslag Domino Designer

Hallo mijn naam is Abdullah Taner en hierbij ga ik vertellen wat we allemaal bij het domino designen hebben gedaan en wat er leuk of niet leuk was.

Als eerste les kwamen we binnen en gingen we gewoon een plek pakken en vervolgens gingen we zitten en omnze schriften pakken. Daarna vertelde onze docent Melchior wat we allemaal gaan maken/doen en wat we kunnen verwachten. We schreven alles in onze schrift om terug te kijken bij het geval van dat als we het vergeten wat we moeten doen. Nou vervolgens zijn we het pc gaan opstarten en we startten de domino designer programma op. We moesten steeds formuliers maken voor klanten en personelen. Vervolgens maakten we vieuws daarna knoppen en als laatst een frameset. Onze opdracht was een website te maken met een concept, ik moest over en vliegtickets maken. In het begin leek het een hele moeilijke opdracht te zijn, maar met de tijd mee werd het steeds makkelijker en makkelijker. We kregen hulp met de video’s die onze docent had gemaakt, we keken ernaar toe en deden precies zelfde wat hij deed stap voor stap. Nou voor de eerste cijfer had ik een lage cijfer maar voor de 2e cijfer had ik wel een hoge cijfer omdat ik het meer serieuzer nam. Eigenlijk samgenvat vond ik het een gemiddelde opdracht, het zou makkelijker zijn als we het thuis ook verder af konden maken terwijl dat niet kan. Voor de rest hielp onze docent wel veel met het opdracht, want hij gaf ook tips van wat en hoe het mooier en beter zou maken. Kort gezegd was het een hele leuke opdracht. Eerlijk is eerlijk ik heb er wel wat van geleerd namelijk dat om een website te maken dat je heel veel tijd nodig hebt en veel moet nadenken.

Dit was mijn verslag over het domino designer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *