verslag periode 2 jaar 4

 Verslag 2 periode 2

Deze periode hebben we individueel gewerkt aan 2 opdrachten. De opdrachten waren namelijk, Fantasiedier maken en een Zwaartekracht opdracht.

Mijn fantasie dier was namelijk een mix van een olifant, leeuw en een paard. Mijn paard was het kleur zwart dus ik heb er voor gekozen om mijn olifant ook zwart te maken. Ik heb via Adobe Photoshop alles bewerkt en netjes in elkaar gezet. Als volgt heb ik ook een mooie achtergrond er bij gekozen en het er in gezet en ingeleverd op magister opdrachten.

 

Als extra’s heb ik met Sinem alle fantasiedieren op magister gecontroleerd of iedereen het op een juiste manier heeft ingeleverd en als volgt hebben we alle dieren uitgeprint en geknipt. Alle dieren hebben we op een groot vel papier geplakt.

 

 

Bij mijn zwaartekracht opdracht heb ik het thema bos gekozen. Ik heb bijpassende onderwerpen gekozen en de foto’s erin gezet zoals bladeren die┬ávallen dus eigenlijk zweven, mensen die zweven in de lucht enzovoort. Voordat ik alles er in kon zetten, heb ik eerst alle foto’s bijgesneden. Ook heb ik effecten toegevoegd zoals wind om het meer effectiever te kunnen maken.

 

We hebben periode 2 afgesloten met twee leuke opdrachten waaruit ik veel heb geleerd over Adobe Photoshop. Aan het begin was alles of terwijl leek alles zo moeilijk maar nu is dat niet meer zo. Dit is gelijk mijn laatste periode die ik afsluit met informatica. Afgelopen twee jaar heb ik zo veel geleerd van het les informatica zelfs hoe je een computer kan opbouwen tot Photoshop. Met informatica heb ik ook geleerd hoe ik een website kan maken en bewerken. Dit allemaal heb ik dankzij mijn docent meneer Melchior geleerd , ik wil hem bedanken voor al het kennis die ik heb opgemaakt bij de informatica lessen…