verslag periode 1

 

 

pretpark

Ik heb tijdens dit opdracht als eerst een 3 formuliers gemaakt dat bij 1:medewerker, 2:klant en 3:pretpark. In de formuliers typ je je vragen tegen de klanten, medewerkers en van het pretpark. ( hier staan de persoonlijke gegevens van medewerkers, klanten en van het pretpark) , Daarna heb ik 3 views gemaakt, Na de views heb ik 3 knoppen gemaakt en als laats de 3 frameset. In het begin vond ik het heel moeilijk om al deze dingen te maken nu nog steeds eigenlijk maar ik kreeg gewoon veel hulp en toen lukte het wel.

Zo maak je een formulier:

Je klikt eerst op ‘’applicatie’’Druk op ‘’new form’’typ daarna je onderwerp in en voeg velden toe.Druk daarna op ”create” en dan op table en kies de maten.Je moet daarna je gegevens registreren.Je vult de formulier in bij preview in notes. Je slaat op door op” Ctrl” s te drukken

Zo maak je views:

Eerst klik je op views daarna klik je op New view” klikken”daarna geef je je view een naam.Geef daarna nummers add condition selecteer daarna je form dan kan  je het opslaan door op”CTRL S”.

 

Zo maak je knoppen:

Je moet eerst naar rechts slepen en aan de rechterkant van je muis klikken daarna moet je op create action klikken je geeft je custom een naam je kunt eventueel een afbeelding toevoegen en niet vergeten om op ”Ctrl s” te drukken om het op te slaan.

Zo maak je frameset:

Druk op frameset maak een nieuwe frameset.Geef het daarna een nieuwe naam geef namen zoals onder,boven,links etc. Zet de pages erop en daarna sla je op door op”ctrl s” te drukken.

Dit is wat we deze periode hebben gedaan ik vond het echt saai en een beetje moeilijk ik hoop dat de andere opdrachten leuker zijn.